![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 3 Answers
0
میبخشید من برای تمکن میخوام سورس پولم رو قولنامه فروش ماشینو بزارم با فاکتور فروش طلا جمعا میشه ۹۰۰ تومن ولی ماشین به نام همسرمه و من اپلیکنت اصلی ام الان این پولا به حساب کدوممون باید واریز بشه؟ اشکالی نداره پول ماشین به حساب من ریخته بشه؟
2021-10-09 00:37:00 Canada ویزا #فروش ماشین
3 Reply
نه مشکلی نیست چون شما و همسرتون یک پرونده مشترک برای مالی دارید در ضمن پول شما و همسرتون از هم جدا نیست
2021-10-09 00:48:00
میبخشید یه سوال دیگه هم داشتم دانشگاهم گفته باید شهریه رو پرداخت کنم من میتونم قبل واریز شهریه برای دانشگاه تمکن بگیرم؟ ولی پولی که تمکن میزارم اون شهریه رو هم در نظر میگیره مشکلی نیست؟
2021-10-09 04:51:00
در کل تفاوت خاصیی نداره اگر قبل از تمکن شهریه رو واریز کنید، که خب بعدا از هزینههاتون کسر میشود اگر هم بعد از تمکن واریز کنید، که از تاریخ پرداخت شهریه آفیسر متوجه موضوع خواهد شد که الان دیگه مبلغ تمکن شما اون مبلغ نامه نیست
2021-10-09 04:53:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#فروش ماشین
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
میبخشید من برای بحث مالی میخوام تمکن ۱روزه بگیریم با این توجیح که ایران ارزش پولش مدام در حال تغییره و من پولم رو ماشین و ملک خریدم من باید ۱میلیارد پول بزارم ۷۵۰ تومنش رو میخوام سند فروش ماشین رو بزارم ۲۵۰ تومنش هم بگم اون ملکی که ۶ ماه پیش خریدم رو دادم اجاره و این پول رهن هستش حالا میخوام بدونم اینکه پول از رهن یا اجاره ست بد نیست؟ ولی در کنار سه تا سند خونه دارم که میخوام بزارم
2021-09-22 04:06:00 #Canada [فروش ماشین] ویزا
من برای تمکن یه راهنمایی میخواستم من حدود ۷۰۰ میلیون باید ارائه بدم و الان ۳۰۰ میلیون توو حساب هست بقیش رو میخوام از فروش ماشین و طلا بعد از آمدن ویزا تامین کنم به نظرتون مابقی مبلغ رو قرض کنم بذارم توو حساب یا میتونم فروش چیزهایی که دارم رو قید کنم ؟
2021-09-23 09:28:00 #Canada [فروش ماشین] ویزا
، ما بار قبل یه قولنامه فروش ماشین به عنوان سورس پولمون قرار دادیم اگر اینبار سورس پول چیز دیگه ای بزاریم و از سند ماشینمون به عنوان تای استفاده کنیم به نظرتون به مشکل میخوریم؟ مدارکمون با سابمیت قبلی چک میشن؟
2021-10-03 07:26:00 #Canada [به عنوان تای] ویزا
میبخشید من برای بحث مالی میخوام تمکن ۱روزه بگیریم با این توجیح که ایران ارزش پولش مدام در حال تغییره و من پولم رو ماشین و ملک خریدم من باید ۱میلیارد پول بزارم ۷۵۰ تومنش رو میخوام سند فروش ماشین رو بزارم ۲۵۰ تومنش هم بگم اون ملکی که ۶ ماه پیش خریدم رو دادم اجاره و این پول رهن هستش حالا میخوام بدونم اینکه پول از رهن یا اجاره ست بد نیست؟ ولی در کنار سه تا سند خونه دارم که میخوام بزارم
2021-09-22 04:06:00 #Canada
من برای تمکن ۲۰۰ تومن یک ماهه توی حسابم گذاشتم نمیدونم منبع رو چی معرفی کنم چون اساسا مدرکی هم ندارم الان برای من مشکلی پیش میاد؟ توی کاورلتر نوشتم این پول رو پدرم برام گذاشته
2021-09-05 03:25:00 #Canada
برای کسی که دلار از بازار آزاد تهیه کرده باشه، آیا امکان تهیه فاکتور برای تمکن مالی هست؟ اگر بلی چطور میشه تهیه کرد؟
2021-08-29 14:35:00 #Canada
، فردی که اسپانسر معرفی میکنیم، تمکن بانکی چشمگیری داشته باشه اما حسابش در بانک بلند مدت باشه،ایرادی داره؟ نوع حساب بانکی اسپانسر هم مهمه؟
2021-08-28 19:09:00 #Canada
من میخوام از نوت های دیگران استفاده کنم من ریجکت شدم و میخوام از نوت های بقیه هم استفاده کنم اما نمیدونم کجا و چطوری نوت های بقیه رو پیدا کنم میشه لطفا راهنماییم کنید؟
2021-08-28 16:37:00 #Canada
برای اینکه سورس پولمونو مشخص کنیم بجز مبایعه نامه فروش زمین،چه پیشنهادی دارین،
2021-09-21 02:55:00 #Canada